Dit zijn wij

Succes is vaak het logische gevolg van mensen die goed in hun vel zitten en op de juiste plek in de organisatie actief zijn. Als werkgever gun je dat je medewerkers en jouw organisatie toch ook? Vanuit die gedachte is het Loopbaanstation opgezet door een grote werkgever in Twente. Inmiddels zijn we een coƶperatie met enthousiaste en ervaren Life&Loopbaancoaches die een bedrijfsmatige- en HR achtergrond hebben. Binnen een eigen, waardevol werkgeversnetwerk, waar wordt samengewerkt op basis van wederkerigheid, vormt het Loopbaanstation een effectieve samenwerkingspartner die zich bewezen heeft in Oost Nederland.

Het Team

Frans Schuitemaker
Elles Leus-Oude Breuil
Ellen Kaufmann
Lieneke Helder

Kernwaarden

Onze visie

Het Loopbaanstation geeft ondersteuning aan werknemers bij loopbaanvraagstukken en stimuleert actief de verbinding tussen werkgevers waardoor intersectorale mobiliteit bevorderd wordt. We maken actief contact met de werknemers en stimuleren hen over de eigen toekomst na te denken. Wij verbreden de horizon en organiseren zo beweging. Door de regionale focus kan gericht ingespeeld worden op passende ontwikkelmogelijkheden voor werknemers.

Onze missie

Het Loopbaanstation is een netwerk van werkgevers waar wordt samengewerkt op basis van wederkerigheid. We brengen en houden werknemers in beweging door gezamenlijk invulling te geven aan een Leven Lang Ontwikkelen, Duurzame inzetbaarheid en Mobiliteit bij uitval/ziekte.