Lidy

In oktober 2018 werd ik door een vriendin op het Loopbaanstation geattendeerd. Na een uitgebreid en prettig kennismakingsgesprek met loopbaancoach Ellen Kaufmann heb ik de sprong, in het voor mij onbekende diepe, genomen. Een maand later startte mijn loopbaantraject.

Destijds heb ik mijn carrière in het luchtvaartwezen opgegeven voor mijn jonge gezin.
De combinatie carrière, privé en opbouw eigen bedrijf van manlief was niet meer te verenigen met mijn onregelmatige werken.

Een paar jaar verder zijn de kinderen groot en gaan ze de deur uit. En daar sta je dan… Wat te doen? Wat wil je? Wat kun je? Hoe kom jij op het punt daar waar jij wilt staan?

Samen met Ellen is dit voor mij in 4 sessies weer helder geworden.
En nu enkele maanden en verschillende sollicitaties verder, heb ik door bemiddeling van het Loopbaanstation eindelijk per 1 juli weer een baan gevonden. Hier kan ik mee verder en hier word ik blij van.

Dus heb je twijfels over je eigen kunnen, over wat je wilt, kunt en waar je naartoe wilt of wil je graag een andere carrière maar weet je niet waar je talenten liggen?
Neem dan contact op met het loopbaanstation.
Zij bieden je alle hulp die je nodig hebt en informeren je ook duidelijk over het eventuele kostenplaatje. In de kosten van deze sessies (45+ loopbaanadvies) kan het Loopbaanstation veel voor je betekenen, tegemoetkomen of zelfs kosteloos verzorgen.’

“Be happy, live your own Life.” – Lidy